Best of both worlds: uw eigen server, in een Belgisch datacenter (of bij u ter plekke), aangevuld met Microsoft 365.

Investeert u graag nog in een eigen server ,of is dit nodig voor een bepaalde toepassing? We've got your back!
Onze BusinessCloud Hybrid oplossing combineert uw eigen server (in aankoop of leasing, in een Belgisch datacenter of bij u ter plekke) met Microsoft 365 Business Premium (voor e-mail, desktop apps, Teams, ...).


Uw eigen server

Op maat gemaakt met exact de juiste hardware en software voor uw bedrijf - en voorzien op de verwachte vereisten van de komende jaren. Alle servers worden geassembleerd en ondersteund vanuit België en zijn samengesteld op basis van bewezen Intel technologie.

We maken gebruik van virtualisatie om één server in te zetten voor meerdere functies. Een gebruikelijke configuratie bevat 3 virtuele machines (VM):

  • Een VM met Windows Server die dienst doet als Active Directory (voor centrale authenticatie) en data server.
  • Een VM met Windows Server als Remote Desktop Server, om een virtueel bureaublad aan te bieden zodat uw gebruikers kunnen inloggen en werken in hun vertrouwde omgeving, met hun gekende applicaties, vanaf eender waar.
  • Een VM met open-source firewall applicatie, om een VPN verbinding op te zetten om de toegang te beveiligen. Dit kan ook vervangen worden door een hardwarematige router/firewall afhankelijk van de situatie.

In een Belgisch datacenter...

We werken samen met een aantal Belgische datacenters om uw server veilig weg te bergen en te voorzien van een zeer snelle internetverbinding, airco en stabiele elektriciteit.

Of bij u ter plekke.

Liever de server ter plekke in uw bedrijf? In dat geval maken we een voorstel om dit zo veilig mogelijk te doen, met een 19" rack kast(je), UPS, firewall en een goede off-site backup. Een internetverbinding met vast IP adres is vereist indien er externe mensen gaan verbinden.

Aangevuld met Microsoft 365 Business Premium, plus backup

In bijna alle gevallen bevat BusinessCloud Hybrid ook licenties voor Microsoft 365 Business Premium, plus een extra backupoplossing van N-Able voor uw e-mails en eventuele clouddata. Uw hybrid omgeving wordt dan verrijkt met onder meer:

Complete e-mailoplossing, incl. 50 GB mailbox per gebruiker en anti-spam beveiliging.

Gedeelde data bewaren in de cloud en lokaal sync'en.

Sharepoint Online

1 TB persoonlijke opslagruimte.

Onedrive for Business

Chatten, videobellen en samenwerken.

Teams

Word

Excel

Outlook

OneNote

Powerpoint

Access

Publisher

Web én bureaubladversies van al je favoriete apps, voor PC en Mac (Access en Publisher: enkel PC).
Installatie op Azure Virtual Desktop omgeving + 4 extra apparaten per gebruiker.

Extra beveilinging tegen phising, randsomeware en malware

Defender for Office 365

Beheer van mobiele en vaste apparaten

Endpoint Manager (Intune)

  • Archiveren van emails
  • Data Loss Prevention
  • Azure Information Protection Plan 1
  • Azure Active Directory Premium Plan 1

Backup oplossing waarmee we 6x per dag al uw e-mails backuppen naar een extern datacenter, met maar liefst 7 jaar rententie - dus u kan teruggaan naar elke datum binnen de voorbije 7 jaar, en individuele mails, mappen of een volledige mailbox terugzetten. Ook shared mailboxes worden meegenomen. Ook eventuele Onedrive en/of Sharepoint data kan mee gebackupt worden.

Voeg extra opties toe

Defender for Endpoint

Geavanceerde next-generation beveiligingsoplossing voor PC's en servers, met EDR technologie. Ideaal om gemanagede bedrijfsnetwerken te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Geïntegreerd binnen Microsoft 365. Beschikbaar in 2 versies (P1 en P2).

Bellen met Microsoft Teams

Wist je dat je Teams ook kan inzetten als volwaardige telefooncentrale? Al je gesprekken lopen dan via de Teams app - op je PC, mobile device, of Teams-compatibel telefoontoestel. Achter de schermen bel je via een VOIP provider met zeer interessante tarieven, zodat je ook nog eens een pak geld kan besparen.

Support & Managed Services

Het is erg belangrijk dat uw ICT-omgeving op een correcte manier opgevolgd en onderhouden wordt. Denk maar aan het regelmatig installeren van updates en patches, controle van de dagelijkse backup, up-to-date houden van beveiliging, enzoverder. Ontdek onze support pakketten op maat - met of zonder vaste maandelijkse kost.

Elk BusinessCloud Hybrid project wordt op maat van uw bedrijf ontworpen. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel op maat!


Contact-info

D&D Computers B.V.

Oostjachtpark 15A
            9100 Sint-Niklaas

+32 (0)3 780 20 29

info@businesscloud.be

BTW: BE 0439.010.617