Zakelijke e-mail met focus
op eenvoud, productiviteit
en beveiliging

In welke sector u zich ook bevindt, communicatie via e-mail kan niet meer ontbreken. Met BusinessCloud Mail haalt u een moderne, veilige en hoogwaardige e-mailoplossing in huis die bovendien volledig schaalbaar is - u kan beginnen bij één e-mailadres, en verder opschalen wanneer nodig.

Uw eigen domeinnaam

E-mailadressen op de domeinnaam van uw internetprovider komen niet zo professioneel over. We koppelen veel liever uw eigen domeinnaam (of méérdere domeinnamen) zodat u verstuurt onder het adres naam@uwbedrijf.be. Dat komt professioneler over en zorgt voor meer hekenbaarheid.

Uw e-mail op élk apparaat

Uw e-mail komt volledig synchroon binnen op uw vaste PC, laptop, smartphone, tablet, enzoverder. Als u een e-mail beantwoordt op uw smartphone, zal deze ook op uw vaste PC bij de "Verzonden items" staan. Daarnaast kan u ook via webmail via de browser uw volledige mailbox consulteren en mails versturen.

Gedeelde agenda's

Vergelijk agenda's om vergaderingen te plannen en krijg toegang tot samenwerkingsfuncties, waaronder gedeelde agenda's, groepen, de algemene adressenlijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en delegatiemogelijkheden.

Overige functionaliteit

Mailbox per gebruiker van 50 GB. Optioneel upgrade naar 100 GB en onberperkte archiefopslag.

Gedeelde mailboxen, bv. een support@ adres dat meerdere mensen als extra postvak kunnen consulteren.

Distributielijsten en Microsoft 365 groepen. Maak bv. een info@ adres aan, en laat dit bij meerdere mensen tegelijkertijd uitkomen.

Ingebouwde spamfilter, zodat u rustig e-mail kan lezen zonder ongewenste berichten.

Voeg extra opties toe

Backup

Uiteraard kan u met de standaard oplossing e-mails terughalen uit de "verwijderde items", en ook als ze daaruit verwijderd zijn, zijn er nog mogelijkheden. Maar die zijn niet oneindig.
Voeg daarom de Backup optie toe aan uw mailbox voor grotere gemoedsrust: we nemen elke 6 uur een backup van uw mails naar een ander datacenter, en we houden deze 7 jaar bij. Met dezelfde optie kan u ook indien nodig Onedrive en Sharepoint data backuppen.

BusinessCloud Office Basic

Via een upgrade naar BusinessCloud Office Basic voegt u volgende functionaliteit toe:

  • Web versies van Word, Excel, Powerpoint en Onenote. Via webmail kan u bijlagen in deze formaten openen in de browser.
  • Bestanden kan u opslaan via Onedrive for Business en/of Sharepoint Online.
  • Communiceren, chatten en video bellen via Microsoft Teams.

Defender for Office 365

Voeg deze optie toe voor een uitstekende, geavanceerde beveiliging tegen phishing, ransomware en malware: Elke bijlage en hyperlink wordt op voorhand preventief gescand, en geblokkeerd indien hij kwaadaardig is.

Defender for Endpoint

Geavanceerde next-generation beveiligingsoplossing voor PC's en servers, met EDR technologie. Ideaal om gemanagede bedrijfsnetwerken te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Geïntegreerd binnen Microsoft 365. Beschikbaar in 2 versies (P1 en P2).

Bellen met Microsoft Teams

Wist je dat je Teams ook kan inzetten als volwaardige telefooncentrale? Al je gesprekken lopen dan via de Teams app - op je PC, mobile device, of Teams-compatibel telefoontoestel. Achter de schermen bel je via een VOIP provider met zeer interessante tarieven, zodat je ook nog eens een pak geld kan besparen.

Support & Managed Services

Het is erg belangrijk dat uw ICT-omgeving op een correcte manier opgevolgd en onderhouden wordt. Denk maar aan het regelmatig installeren van updates en patches, controle van de dagelijkse backup, up-to-date houden van beveiliging, enzoverder. Ontdek onze support pakketten op maat - met of zonder vaste maandelijkse kost.Contact-info

BusinessCloud is een divisie van:

D&D Computers B.V.

Oostjachtpark 15A
            9100 Sint-Niklaas

+32 (0)3 780 20 29

info@businesscloud.be

BTW: BE 0439.010.617