Add-ons voor automatisatie en data analyse

Digitaliseer en automatiseer...
nu meer dan ooit.

Wordt uw bedrijf dagelijks nog gehinderd en vertraagd door verouderde, manuele processen? Pak deze handicap nu aan en maak gebruik van Power Platform - de mogelijkheden zijn groot, de potentiële tijdswinst enorm.

POWER APPS

Zet ideeën om in organisatiebrede oplossingen door iedereen in staat te stellen aangepaste apps te maken die zakelijke uitdagingen oplossen. Bouw apps met weinig code en moderniseer tal van processen. Inclusief kant-en-klare sjablonen die snel aanpasbaar zijn via drag & drop.


POWER BI

Krijg duidelijkheid wanneer je die het hardst nodig hebt dankzij heldere inzichten in je data met Power BI. Geef iedereen op elk niveau in je organisatie de mogelijkheid om betrouwbare beslissingen te nemen met analytics die tot op de minuut actueel zijn.


POWER AUTOMATE

Stroomlijn repetitieve taken en papierlozen processen, zodat jij je aandacht op de belangrijkste zaken kunt richten. Bouw geautomatiseerde processen, combineer tools met weinig code en drag & drop functionaliteit met kant-en-klare connectoren om alledaagse taken te automatiseren.

POWER VIRTUAL AGENTS

Reageer snel en op schaal op de behoeften van klanten en medewerkers met intelligente chatbots die zijn gebouwd met Power Virtual Agents. Zonder nood aan programmeerkennis of AI expertise. Integreer je chatbots eenvoudig met de producten en services die je elke dag gebruikt.Contact-info

BusinessCloud is een divisie van:

D&D Computers B.V.

Oostjachtpark 15A
            9100 Sint-Niklaas

+32 (0)3 780 20 29

info@businesscloud.be

BTW: BE 0439.010.617